Рибка свіжого в'ялення від виробника
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

В'ялений синець з ікрою

Артикул 6
Немає в наявності
459 грн
540 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Смакові властивості Синець з ікрою на смак нагадує щось середнє між таранню, лящем та товстолобом й має свій неповторний аромат. Він не такий яскраво виражений, як плотва, більш пісний, хоча й цінується за свій власний смак.
Солоність Цей продукт малосольний в холодну пору року, та трохи солоніша в теплий період
Сухість та вологість Синець з икрою майже завжди добре просушений з невеликою вологістю в середині
Походження та виробництво Риба виловлена в Кременчуцькому водосховищі (Черкаська, Кіровоградська, Полтавська області), виготовлена в Полтавській області
Ск. шт на 1 кг Приблизно 6-8 смачних рибин без луски
Вага та розмір 1 рибки Приблизна вага 1 синця - 130-180 гр.; довжина - 15-18 см
Доставка та дні відправлень Відправка Новою поштою 3 рази на тиждень (пн, ср, пт) з виробництва у м. Градизьк (Полтавська обл.)
Ск. часу займає доставка Зазвичай у великі міста посилка прибуває вже наступного дня (крім західних областей), в маленькі містечка доставка займає 2-3 дні

В'ялений синець з ікрою

Багато гурманів зійдуться на думці, в'ялений синець має свій індивідуальний, насичений смак. Саме тому "синька" - улюблена закуска до світлих сортів пива. Хоча дехто зазначає, що синець чудово поєднується з темним пивом. Щоб не гадати, перевірте на своєму досвіді! Ви в будь-якому разі отримаєте гастрономічне задоволення від вживання цієї рибки!

Який на смак в'ялений синець з ікрою?

М'ясо риби має чудовий солодкувато-солоний баланс, який чітко проявляється в післясмаку. Незважаючи на наявність кісток, синець добре чиститься, а плоть розділяється великими шарами. Найсмачніша й найулюбленіша частина для гурманів - спинка. У ній мало кісток, а м'ясо має щільну і соковиту текстуру. Багато хто вважає, що в'ялений синець - це щось середнє між лящем і таранню. Але для нас кожна рибка має свій смак, тому потрібно пробувати все!

Як зберігати рибу?

В'ялена рибка збереже свій натуральний смак і не зіпсується, якщо її загорнути в папір і прибрати в холодильник. Якщо ви не встигаєте з'їсти в'яленку за 10 днів, то рибу краще заморозити. Помістіть її в контейнер або загорніть щільно в папір. Тримати в морозилці можна не довше 4 місяців. Для розморожування рибку поміщають у камеру охолодження за добу до вживання.

Чому у нас найсмачніший в'ялений синець?

Можете припинити пошуки точки на ринку або інтернет-магазину для замовлення смачної в'яленої рибки. У нас можна зібрати таку пивну тарілку з в'ялених закусок, що позаздрить будь-який гурман! Ми не займаємося масовим виробництвом, тому кожна рибка у вашому замовленні до відправки висіла на в'ялці. Ми суворо дотримуємося технології в'ялення, тому наша рибка має насичений, натуральний смак.

Замовити найсвіжішу в'яленку можна в кілька кліків! Просто заповніть контактні дані, оплатіть замовлення і чекайте повідомлення про доставку на Нову Пошту. Після оформлення замовлення ми одразу відправляємо чек на електронну пошту і ТТН в СМС. Все без обману і безпечно для вашого здоров'я!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Відправляємо Новою поштою 3 рази на тиждень (пн, ср, пт) з м. Градизьк (Полтавська обл.) на ваше відділення або поштомат за тарифами логістичної компанії

Більше інформації про доставку

Онлайн на нашому сайті за допомогою банківської карти

Гарантуємо високу якість продукції від Українського виробника

Вгору