Кількість
|
Вартість
|
||
|
В'ялена чехоня
Витончена і тонка в'ялена чехоня становить конкуренцію лящу за жирністю. Жиру настільки багато, що він практично тече по пальцях під час чищення. Але якщо ви не любите вологу рибу, не поспішайте закривати сторінку сайту: чехоня може бути ближче до сухої, все залежить від ступеня в'ялення.
Ми дотримуємося золотої середини. Наш традиційний рецепт приготування дає змогу зберегти неймовірний смак і аромат рибки. В'ялена чехоня чудово смакує під різні сорти пива й елю. Деякі вважають за краще вживати рибку як основну страву за вечерею.
Яка чехоня на смак?
В'ялена чехоня має свій специфічний смак, який ні з чим не порівняти. Спробувавши її хоча б раз, ви не сплутаєте з пліткою або воблою. В'ялена чехоня має пружне, м'яке м'ясо з рясною жирністю, тому на смак вона солодкувата.
Загалом, рибка малосольна або ближче до середньої солоності. Чехоня стоїть в одному ряду з корюшкою за цінністю, містить хром, магній, фосфор і кальцій. Незважаючи на високу жирність, в'ялена чехоня вважається дієтичним продуктом.
Як зберігати?
Зберігати в'ялену чехонь потрібно в холодильнику не більше 10 днів. Для цього загорніть тушки у 2-3 шари паперу. У жодному разі не використовуйте газети або каталоги з АТБ: типографська фарба дуже в'їдлива, зіпсує смак риби. Тушки можна помістити в харчовий контейнер із кришкою.
Якщо ви не плануєте найближчим часом поласувати в'яленкою, приберіть її в морозилку. Там вона може зберігатися до 4 місяців. За добу перед вживанням розморозити в холодильнику.
Як замовити?
Немає нічого простішого, ніж замовити в'ялену закуску на нашому сайті. Пара кліків і ваша рибка їде до вас на застілля. Вибирайте, скільки в'яленої чешки вам відправити, заповнюйте форму доставки, оплачуйте замовлення і чекайте смачну посилку на Нову Пошту. Ми - чесні хлопці, тому надсилаємо чек на електронну пошту після оформлення покупки. Номер ТТН відправляємо в СМС, тому ви можете відстежити місце розташування рибки. Є питання? Пишіть і телефонуйте! Ми завжди раді допомогти з вибором смачних делікатесів!